.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
خبر مهم سعیدی در نشست کمیته تعامل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور؛
فروش کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران به‌صورت مزایده از دستور کار بانک ملی خارج می شود / چوب و کاغذ مازندران بورسی می شود
شمال نیوز : مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در ادامه به سخنان مقام معظم رهبری در‌خصوص مهارت‌آموزی اشاره کرد و گفت: فلسفه وجودی دانشگاه علمی و کاربردی نیز همین مهارت‌آموزی است و قصد داریم شرایطی فراهم کنیم که ....
 فروش کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران به‌صورت مزایده از دستور کار بانک ملی خارج می شود / چوب و کاغذ مازندران بورسی می شود

شمال نیوز: در نشست کمیته تعامل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور «دانشگاه علمی و کاربردی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران» مورد تأکید قرار گرفت:

به گزارش شمال نیوز، شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در سال ۹۱ موفق به دریافت مجوز مرکز آموزش خود با عنوان «دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ» شد.

این مرکز با سه رشته «شیمی»، «برق صنعتی» و «مکانیک ماشین‌آلات صنعتی» در دو مقطع کاردانی و کارشناسی فعالیت علمی - مهارتی خود را شروع کرد و بعدها نیز مجوز مقطع کارشناسی ارشد رشته «بازیافت کاغذ» را دریافت کرد و تا امروز نیز ۱۰۳۷ نفر فارغ‌التحصیل در این رشته‌ها تحویل جامعه داده و در حال حاضر نیز ۵۳۳ دانشجو در ۱۶ رشته دارد.

 

/photo/q333_1344.jpg

 

نخستین جلسه کمیته تعامل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور دانشگاه علمی و کاربردی  شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران برای اولین بار  به دستور مدیر عامل  شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران  و با حضور  «علی بابایی کارنامی» نماینده ساری و میاندورود، «رقیه صفری» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، «شیخ الاسلام» رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان، «شمشیربند» رییس شورای شهر مرکز استان، «علی رجبی» مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری و «پیرزاده» رییس اصناف برگزار شد.


•    اعضای کمیته، اعضای شورای راهبردی صنایع چوب و کاغذ هستند

دکتر مصطفی سعیدی در ابتدای این نشست ضمن قدردانی از حضور مدعوین در این جلسه مهم، برجایگاه برجسته دانشگاه علمی و کاربردی به‌عنوان مرکزی که هدف آن پرورش نیروی ماهر برای بازار کار است، تأکید کرد.

وی گفت: با توجه به امکانات شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به‌عنوان یک مجموعه مولّد، هدف از این جلسه این است که دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ را به‌عنوان پایلوت قرار دهیم و با استفاده از تمام ظرفیت مجموعه به یک راهبری در این زمینه برسیم.

 

/photo/q999_1350.jpg

 

مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در ادامه به سخنان مقام معظم رهبری در‌خصوص مهارت‌آموزی اشاره کرد و گفت: فلسفه وجودی دانشگاه علمی و کاربردی نیز همین مهارت‌آموزی است و قصد داریم شرایطی فراهم کنیم که نیروهای همه سازمان‌ها و افراد مختلف با کسب مهارت لازم به کار ورود کنند کمااین‌که  بسیاری از افرادی‌که از این مجموعه منفک شدند در حال حاضر به‌عنوان نیروی مولّد در کارخانجات مختلف ، در سطح کشور مشغول به خدمت هستند که ضروری است به فکر جایگزین های مناسب برای این دوستان باشیم.

 

/photo/q000_1351.jpg

 

سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: هزینه آموزش‌های تخصصی بسیار بالا است و شاید بسیاری از سازمان‌ها، بخش خصوصی و کسانی‌که تمایل دارند نیز نمی‌توانند سراغ این آموزش‌ها بروند و ما می‌توانیم این دوره‌ها را طراحی کنیم و خود ما در مجموعه ملاک ارتقای گروه را طی کردن این دوره‌ها گذاشتیم.

مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران خطاب به اعضای کمیته گفت: شما در حقیقت اعضای شورای راهبردی شرکت چوب و کاغذ هستید و نه تنها شورای راهبردی دانشگاه علمی و کاربردی چون همه ما دراین فکر هستیم که این مرکز، که یک صنعت ملی است و در مازندران استقرار دارد، همواره و در همه ابعاد درخشش داشته باشد.

 مصطفی سعیدی در ادامه به رفع خطر ورشکستگی و خروج شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران از ماده 141 اشاره کرد و گفت: از اعضای هیات مدیره، دولت و استاندار مازندران ، مدیر عامل بانک ملی کشور ومدیر عامل شرکت طرح و توسعه آینده پویا قدردانی می‌کنم که پس از سال‌ها، می‌توانیم به تولید و حتی صادرات تمرکز کنیم و می‌خواهم به همه این وعده را بدهم که  فروش کارخانه به‌صورت مزایده از دستور کار بانک ملی خارج و قرار شد شرکت از طریق بورس واگذار گردد .

•    مهارت‌آموزی به جوانان با سخت‌گیری همراه باشد

علی بابایی کارنامی نیز در این جلسه بر جایگاه صنایع چوب و کاغذ به‌عنوان یکی از کانون‌های مهم صنعت سلولزی کشور یاد کرد و گفت: خوشحالم که در این مجموعه حضور دارم جایی‌که خودم کارگری را از این مجموعه شروع کردم.

نماینده مردم شریف ساری و میاندورود در ادامه به اهمیت مهارت‌آموزی پرداخت و گفت: امروزه بخشی از بودجه به سمت تخصصی کردن نیروی کار هدایت می‌شود با این هدف که ارزش افزوده ایجاد کند چون ماه به موازات نیاز به صنعت، به نیروی ماهری نیاز داریم که بتواند در صنایع کار کند.

 

 

وی در ادامه گفت: مهارت‌آموزی باید سخت‌گیرانه باشد نه این‌که بعد از یک مدت کوتاهی، یک برگه بدهند و تمام! چون مهارت نقشی مهم در توسعه صنعت دارد و نباید دست جوانان مدرکِ بدون پشتوانه بدهیم.

علی بابایی کارنامی همچنین گفت:  مجلس در این زمینه در کنار دولت است و برای نیروی کار بیکار و جویای کار، برنامه دارد و از مراکز دانشگاهی مانند دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران نیز توقع داریم مهارت‌آموزی و آموزش رشته‌ها همراه با  بررسی نیاز جامعه باشد تا عرضه و تقاضای نیروی کار منطقی باشد.

•    «اشتغال» جوانان بدون «مهارت‌آموزی» محقق نخواهد شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران نیز در این نشست گفت:  یکی از نیازهای اساسی استان، اشتغال جوانان است و این امر بدون آموزش مهارت‌های لازم امکان‌پذیر نیست و متاسفانه امروز تحصیل‌کرده‌های دانشگاه‌ها هیچ مهارتی ندارند.

رقیه صفری در ادامه به ضرورت نیازسنجی در آموزش مهارت اشاره و خاطرنشان کرد: اگر این ارزیابی از قبل صورت نگیرد و اگر نیاز جامعه را بررسی نکنیم به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
معاون استاندار مازندران از اعلام آمادگی استانداری مازندران برای همکاری با دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ خبر داد و گفت: دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ می‌تواند پایلوتی در استان باشد و اگر بسته‌های اجرایی خاصی دارید به ما اعلام کنید تا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود.  

 

/photo/q222_1343.jpg

•    دانشگاه علمی و کاربردی چوب و کاغذ مازندران رتبه بالای کشوری دارد   

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مازندران نیز در ادامه گفت: من تجربه زیادی در آموزش عالی دارم اما باید بگویم که یک زمانی ما نیاز داشتیم به رشته‌های پزشکی اما در یک مقطع راه را اشتباه رفتیم و از رشته‌های مهارتی غفلت کردیم. 

شیخ الاسلام در ادامه افزود: استانداردهای آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی ما با استانداردهای جهانی برابر است اما درخصوص مهارت‌آموزی باید باورهای خود را اصلاح کنیم و به دنبال مراکزی باشیم که خلأ این نیاز را مرتفع کند.

وی گفت: فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌های علمی و کاربردی ازجمله این مراکز هستند اما مدارس آموزش فنی و حرفه‌ای ماموریت عام دارند و از بودجه دولتی استفاده می‌کند اما دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی از شهریه بچه‌ها استفاده می‎‌کند و بنا است ماموریت خاص داشته باشد.    

رییس دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی مازندران همچنین افزود: در جهان 7000 شغل تعریف شده است و ما تازه به 1000 شغل رسیدیم و باید شغل تعریف کنیم.

وی همچنین ضمن قدردانی از دکتر مصطفی سعیدی مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به دلیل توجه ویژه به دانشگاه و مهارت‌آموزی گفت: استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی مستعد رشته‌های مختلف مهارتی در حوزه گردشگری است و نباید از این ظرفیت‌ها غافل شد.

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران ضمن توصیه بر گسترش دوره‌های تک‌پودمانی ابراز امیدواری کرد: من زنده باشم و روزی را ببینم که دانشجویان خارجی برای آموزش این مهارت‌ها به مازندران بیایند و شاهد رشد مرکز آموزش علمی و کاربردی چوب و کاغذ مازندران باشیم که در کشور، سطح دو است. 

 



•    نگاه دکتر سعیدی به دانشگاه علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ، ارزشمند است

رحمانی عضو هیأت مدیره شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران گفت: من از بین 5 مدیرعاملی که دیدم  و با آن‌ها از نزدیک حشر و نشر داشتم باید بگویم دکتر مصطفی سعیدی اولین مدیرعاملی بود که نگاه علمی و آکادمیک دارد و حتی در آغاز کار خود قبل از این‌که از خط تولید بازدید کند، از دانشگاه بازدید کرد و این جای خوشحالی دارد.

وی همچنین ضمن قدردانی از برگزاری جلسه کمیته تعامل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور در این سطح گفت: در دانشگاه‌ها دفتری وجود دارد به نام «دفتر ارتباط با صنعت» که بی‌کارترین حوزه است و معمولاً یک فرد بیکار را به‌عنوان رییس این دفتر انتخاب می‌کنند و این ضعف بزرگی است چون این حوزه می‌تواند تولید فکر کند درحالی‌که شاهراه توسعه از راه دانشگاه و آموزش می‌گذرد و دانشگاه‌های علمی و کاربردی یکی از همین مسیرها است و از قانون‌گذاران توقع داریم در این بخش حمایت کنند.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.063 seconds.